2022 – Vecka 2 – Kristinehamn-Karlstad

Pass 1 Onsdag: Bänkpress 

Hade ett sent styrelsemöte så kom inte ut i garaget förrän ca 21.00 och tränade i en timme.

Bänk:

110 kg x 3 reps

120 kg x 3 reps

125 kg x 3 reps 2 set

110 kg x 4 reps 3 set

Stående skivstångsrodd:

40 kg 10 reps 4 set

Fortfarande inte tillbaka från förkylningen och passet blev väldigt kort, men det var det jag hann med idag helt enkelt.

Pass 2 Fredag:

Detta passet skulle absolut inte hamna dagen innan veckan långdistanspass, men var för trött igår så det var inte aktuellt om det skulle bli något vettigt av det. Men! Dagens träning blev följande

Knäböj:

60 kg 5 reps 2 set

100 kg 5 reps

140 kg 3 reps

155 kg 3 reps

165 kg 3 reps

Marklyft:

120 kg 5 reps 3 set

Bänkpress

100 kg 6 reps 4 set

Nöjd med passet, inte mycket mer att säga egentligen. On to the next one!

Pass 3 Lördag: Cykling till Karlstad

Vi skulle till mina svärföräldrar idag och då passade jag på att cykla dit för att få tidseffektiv träning. Fick ta min mountainbike som just nu har på rejäla dubbdäck eftersom det har varit riktigt halt senaste dagarna  Min mouintainbike är en väldigt billigt och slö sak jag köpte för ca 5 år sedan inkl frakt från england. Den har inga låsbara framdämpare, 27,5 tums däck och just nu Ice Spike Pro-däck. Det är alltså ingen cykel som ska förflytta sig snabbt direkt. Men träning ska mest vara jobbigt så det spelar inte så stor roll.

Totalt blev det ca 54km på ca 3h 10min. Min pulsklocka stängde av sig själv i början, så första 3 kilometrarna registrerades ej, men mätte upp sträckan på iforms kartfunktion i efterhand.

 

Pass 4 söndag: Rucking 

30 kg / 6,08 km / 1 h 12 min 55 sekunder

Egentligen skulle jag sprungit en runda detta passet, men min lilla dotter hade en dålig dag så jag kastade ner henne I barnvagnen, tog på mig en 30 kg tung ryggsäck och ruckade med barnvagnen istället. Dottern somnade direkt och sov hela rundan. Dotter nöjd, jag nöjd och förhoppningsvis var min fru nöjd också. Bra avslut på veckan alltså!

Daniel Dalerhult

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg