www.bankpress.nu
  • Butik
  • Anslagtavla
    • Nyheter
    • Träningsartiklar
    • Fackuttryck
    • Historia
    • Lyftare
    • Intervju
    • Bänkpressen
  • Träningsjournal
    • Josef Eriksson (Brons)
    • Filip Nilsson
    • Martin Lindby-Aas
    • Robert Walter
    • Axel Samuelsson (Brons)
    • Steven Örnerstedt (Brons)
    • Daniel Dalerhult
    • Henke Magnusson
    • Livia Blomqvist
  • Tjänster
    • Program
    • Coaching
      • Coaching av Josef Eriksson
      • Coaching av Martin Lindby-Aas
    • Seminarier
  • Medlem
    • Bli medlem
    • Artiklar (Silver)
    • Video (Silver)
    • Q & A (Silver)
    • Träningsprogram (Guld)
  • Kontakt
  • Login

1/2-20 ME mark pinnhål 3 Söndag

220×1

250×1

272,5×1

280×0

275×0

80%

220x3x3

190x3x1

Böj

60x10x2

100x6x1 140x4x1 180×4 200×3 160×4

140×4

Mage crunches

40x20x3

Långa ryggresningar

KVx12x3

Filip Nilsson

Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus
Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus

Liknande inlägg

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

27/10-22 Böj/mark

20x1x12 60x1x12 100x1x10 132x3x12 Mark 70×10 125x1x10 150x1x8 175x1x6 200x1x4 225x1x3 Utfall 50x3x8 Höftlyft 5×15 Ryggresningar 3×15

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

17/12-20 Speed böj/mark

Speed boxböj gröna band  115x12x2 Speed mark 165x10x1 Raka mark 140x4x10 Splittböj skivstång 50x4x6 Revershyper 120x3x10 Sit-ups KVx4x20

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

3/2-20 Bänkpress speed

Speed bänk röda band + kjedjor 82,5x3x3 90x3x3 95x3x3 Lutande hantelpress 35x3x32,27,24 Utlåsning hål 10 från botten 120x1x5 150x1x5 160x2x5… Läs mer »

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

18/1-23 Bänkpress medel

20x2x20 60x2x15 80x1x10 95x1x10 105x1x8 115x1x6 115x5x13,12,10,9,8 Ståpress med vändning 50% 40x1x10 60% 45x1x8 70% 52,5x3x6,6,10 Lastdrag 40x1x10 60x3x10 JM… Läs mer »

Tyngre
Nocco
Barebells
Nordic Fighter

JE av Amanda Eriksson

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.