210331 Onsdag – Bänkpress och Fitness five chins

Chins:
15 tävlingsstrikta

Pratade med en kompis ett par dagar innan och tvinga honom vara med i fitnessfives online tävling i chins. Väl där så rycktes jag med in i det. Att vara väldigt fet och inte tränat rygg/chins på två månader pga brusten supraspinatus är inte super bra förutsättningar, MEN! Jag har så många gånger framförallt förr i tonåren skippas tävlingar jag idag önskar att jag gjorde för att jag inte tyckte att jag var bra nog. Nu känner jag mer att jag kastar mig efter saker och så får vi se om jag får tag. Hade jag gjort en och supraspinatus hade gjort ont hade jag slutat där och skickat in det resultatet. Då hade jag alla fall haft ett resultat. Nu blev det otroligt nog 15 st som jag inte alls räknat med. Slutade precis när jag trodde att jag skulle börja ”fuska” och göra ful reps samt att jag trodde de utförandet skulle sabba axeln så bröt rakt av. Så 15 gjorda 15 godkända!

Det kommer komma en video från detta på youtube.

Bänk:
120 kg 3×3
140 kg 3×3

Skulle ta det lugnt detta pass, men inte så här lugnt. Kroppen har inte riktigt varit i slag sista halvåret. I oktober börja jag få svårt med sömnen och under november/december sluta jag kunna träna som vanligt. Min återhämtning blev väldigt låg och även när jag skruvade ner volymen var jag mer sliten, mellan och på passen. Det blir inte nödvändigtvis bättre med småbarn heller men vill inte heller på stå att det varit värre.

Ska börja sova på dagarna och lite för att bara få in sömn. Varit rädd att sabba dygnet, men det kan gå veckor där jag sover som minst 3h natt och som mest 5h per natt och ändå inte sover dagarna där på. Sen detta passet har jag fått in mer sömn tre dagar och det märks. Vet hur pass under den här perioden kunna känns helt super bara jag hade fått två nätter i rad med minst 7 h sömn. Det var alltid två nivåer bättre typ.

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg