220905 Måndag – Kommit in i vardagen

I helgen var första helgen sen pandemin startade. Även om det inte stämmer så kändes det så. Mars 2020 så jobbade jag och min för fullt. Vi var förlovade och hade vårt bröllop planerat till sommaren. Dessutom planerade vi för att skaffa barn. Nu kom pandemin och vi skaffade barn och gifte oss torts det, men! Den vardagen vi visste skulle komma och vara kom först nu. Det märktes i helgen som var.

Under 2020 så kom pandemin och första året var skevt för de flesta. Året där på 2021 så hade vi det nya normala. Till det så fick vi barn, köpte nytt hus, fick översvämning i huset vi hade. Sålde gamla huset och flyttade in i nya. Sen började världen röra på sig igen hösten 2021 och då hände massa. Vi flytta in i nya huset 2 augusti 2021 och från då till nu har vi haft tre helger som inte haft en uppbokad aktivitet i någon form. Alltså tre helger fria på 13 månader. Jag gillar att göra saker och att ha folk, men det är för lite tid för mig och min familj.

Mitt mål denna hösten vad gäller tid är att ha fler fria helger än uppbokade. Året ut är det totalt 6 helger som redan är uppbokade. Då räknar jag med Julafton för det är inte något jag själv väljer. Av resterande helger så ska jag försöka göra ingenting annat då än att vara hemma. Sen utöver det boka in kanske två seminarier i Oktober. Ska först känna hur allt detta ligger med att inte ha saker inbokat. Samt en helg till att kanske ta över vänner.

Det detta sagt är det lättare att ingå i rutiner och annat runt träning med också jobb, som  seminarier mm.

Träningen för idag då…

Bänk – Medelgrepp:
110 kg 1×10
132,5 kg 1×10
157,5 kg 1×6
157,5 kg x 14/13/11/10/10

Militärpress:
50 kg 2×6
50 kg 1×10

Chins:
7/14/13/16

Dala triceps:
50 kg 12/10/9

Snedrodd:
30 kg 3 set

Stångcurls:
3 set

Omvändaflys:
8 kg 3 set

Yepp, thats a bult work out.

Målet för dagen var 14 på 157,5 kg. Hade kanske gått för 15 om jag låg bättre, men kom lite snett. Sen är jag sliten måndagarna fortfarande från fredagarna. Min träningstolerans är ännu inte vad den borde så  om jag på fredagar är 95% av min kapacitet är jag kanske 85-90% av min kapacitet måndagar.

Får se hur jag ska göra veckan det är bänk DM. Det är då den 17 september, en lördag. Om jag ska bänka måndag och onsdag eller söndag och onsdag. Dock kommer det sitta i kroppen till på lördagen om jag kör 5 max reps set. Kanske kör Måndag och Onsdag, fast färre set… får se lite.

Utöver detta så blev det lite jogg idag samt drog släde hemma på gatan.

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com/?bankpressnu
(5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu)

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg