www.bankpress.nu
  • Butik
  • Anslagtavla
    • Nyheter
    • Träningsjournal
      • Josef Eriksson
      • Filip Nilsson
      • Martin Lindby-Aas
      • Robert Walter
      • Axel Samuelsson
      • Steven Örnerstedt
      • Daniel Dalerhult
      • Henke Magnusson
      • Livia Blomqvist
    • Träningsartiklar
    • Fackuttryck
    • Historia
    • Lyftare
    • Intervju
    • Bänkpressen
  • Coaching
    • Coaching av Josef Eriksson
    • Coaching av Martin Lindby-Aas
    • Program
  • Built Strong App
  • Seminarier
  • Kontakt

210207 Söndag – Maxeffort hangbar 270 kg

Marklyft – 25 kg lättare i botten:
200 kg 1×3
230 kg 1×1
250 kg 1×1
270 kg 1×1
220 kg 1×5
200 kg 2×5

Goodmornings.
50 kg 3×12

Lårcurls – band:
3 set

Splittböj:
2×10
1×20

Benlyft:
4 set

Ja vad ska man säga, off, seg och svag. Bara allmänt kass kan man säga att jag var. Något jag måste sluta med om det ska bli några 300 kg.

https://www.youtube.com/watch?v=ABciRfXzuYg&feature=youtu.be

Josef Eriksson

Taggar: mot300

Liknande inlägg

  • Axel Samuelsson
  • Träningsjournal

V.49 Bänkpass 3 [22-12-09]

Fredag, Vecka 49 Bänkpress – Maxreps: 190kgx2 fail på tredje 140kgx14 (lite fladdrig) 140kgx13 (bättre) Komplement: Fortsatt lite stram i… Läs mer »

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

15/1-21 Bänkpress MR 60%

20x2x30 60x2x15 90x2x10 107,5x1x8 107,5x5x19,18,15,13,12 Långa triceps extensions 40x4x12 Chins KVx2x5 Vogelpulls 40x2x12 Bicepscurl skivstång 30x1x12 35x2x12

  • Josef Eriksson
  • Träningsjournal

240415 Måndag – Bänkpress 10or

Bänkpress: 140 kg 8×10 Triceps: 4 set Baksida: Några set Bicepsen känns fortfarande otrevlig, men sista setet släppte det bra.… Läs mer »

  • Axel Samuelsson
  • Träningsjournal

V.52 Bänkpass 1 [22-12-26]

Måndag, Vecka 52 Bänkpress: 100kgx10x10 Komplement: Yuuup. Ska till fysio på onsdag. Känns bra26 Instagram: https://www.instagram.com/_axelsamuelsson/ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYikc4QZQeE4x2Txssojvuw

Tyngre
Nocco
Barebells
Nordic Fighter

JE av Amanda Eriksson

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.