www.bankpress.nu

Seminarier

Seminarier workshops och träningsdagar

På beställning kan jag arrangera det här hos mig, eller ute i landet. Jag har haft seminarium i någon form vid mängder med tillfällen sen 2014 där jag instruerat ett par tusen i lyftning. Jag tycker dessa tillfällen är ortligt roliga då jag får flera timmar att så och prata om vad jag älskar, men även får lära mig massa nytt.

Jag täcker som oftast vad jag ser som de viktigaste bitarna för att lyckas med att bli stark och lyfta mycket vikt. Vad man behöver förhålla sig till, inte bara i gymmet utan utanför. Hur man lägger upp sin träning på ett långsiktigt och systematisk. Tekniken i alla lyft, varför är det så viktigt och hur vi ska få ut det mesta av den.

Kommande seminarier


Uddevalla | Sommarhemmet Kraftsport 7/17
Seminarium på Sommarhemmets Kraftsport med fokus på bänkpress
Anmäl er på instagram till @djungel_jimmy


Forshaga | Forshaga Atletklubb 28/8
Seminarium för Forshaga Atletklubb och deras medlemmar. Är man utomstående och intresserad kan man höra av sig till rickie.ohlsson@gmail.com och fråga om det finns plats.


Hallsberg | Hallsbergs Atletklubb 9/4
Seminarium med fokus på styrkelyft där det kommer gås igenom teknik och tränings metoder. ENDAST FÖR LYFTARE TRÄNAD AV JOSEF ERIKSSON


Umeå | IKSU Fitness 16-17/8
Seminarium på IKSU Fitness för deras medlemmar med fokus på bänkpress. Över två dagar kommer vi gå igenom de delarna jag tycker är högst relevanta för att bli en bättre bänkpressare.


Senare under hösten kommer det arrangeras seminarium i Hallsberg som man kan anmäla sig till. Det är redan en lista på de som vill komma på kommande seminarium i Hallsberg så vill man paxa en plats bör man maila mig på info@joseferiksson.se och skicka in en intresse anmälan.

Vill du att jag kommer till er?
Intresserad av att arrangera ett seminarium med mig? För pris eller andra frågor kontakta mig på mejlen info@joseferiksson.se.