www.bankpress.nu

Seminarier

Seminarier, workshops och träningsdagar

På beställning kan jag arrangera det här hos mig, eller ute i landet. Jag har haft seminarium i någon form vid mängder med tillfällen sen 2014 där jag instruerat ett par tusen i lyftning. Jag tycker dessa tillfällen är ortligt roliga då jag får flera timmar att så och prata om vad jag älskar, men även får lära mig massa nytt.

Jag täcker som oftast vad jag ser som de viktigaste bitarna för att lyckas med att bli stark och lyfta mycket vikt. Vad man behöver förhålla sig till, inte bara i gymmet utan utanför. Hur man lägger upp sin träning på ett långsiktigt och systematisk. Tekniken i alla lyft, varför är det så viktigt och hur vi ska få ut det mesta av den.

Kommande seminarier


Umeå | IKSU Fitness 16-17/10 – Privat
Workshop på IKSU Fitness för deras medlemmar med fokus på bänkpress. Över två dagar kommer vi gå igenom de delarna jag tycker är högst relevanta för att bli en bättre bänkpressare.


Hallsberg | Hallsbergs Atletklubb 13/11 – Fullt
Workshop i styrkelyft där jag pratar om de grundläggande sakerna i träning. Allt från externa parametrar till hur man tränar upp svaga punkter i ett lyft. Dagen består av en teoretisk och en praktisk del.
Punkter vi kommer gå igenom och röra vid.
– Externa faktorer som påverkar träning.
– Hur du ska träna upp din teknik
– Periodisering
– Frågor
– Jobba upp tung i böj, bänk och mark.

Pris: 1000 kr ink moms
Kl. 10:00 – 16:00
Anmäld dig till mig på info@joseferiksson.se.


Inga fler seminarium 2021, men man kan förboka platser inför 2022. Alla seminarium för 2021 har varit fullbokade långt i förväg.

Vill du att jag kommer till er?
Intresserad av att arrangera ett seminarium med mig? För pris eller andra frågor kontakta mig på mejlen info@joseferiksson.se.