www.bankpress.nu

Seminarier

Seminarier, workshops och träningsdagar

På beställning kan jag arrangera det här hos mig, eller ute i landet. Jag har haft seminarium i någon form vid mängder med tillfällen sen 2014 där jag instruerat ett par tusen i lyftning. Jag tycker dessa tillfällen är ortligt roliga då jag får flera timmar att så och prata om vad jag älskar, men även får lära mig massa nytt.

Jag täcker som oftast vad jag ser som de viktigaste bitarna för att lyckas med att bli stark och lyfta mycket vikt. Vad man behöver förhålla sig till, inte bara i gymmet utan utanför. Hur man lägger upp sin träning på ett långsiktigt och systematisk. Tekniken i alla lyft, varför är det så viktigt och hur vi ska få ut det mesta av den.

Kommande seminarier/workshops/träningsdagar


Styrkelyfts workshop 14/1
4 platser lediga
Den 14 januari kl 10.00 hålls styrkelyft workshops i Hallsberg. Vi kommer gå igenom enkla teorier kring styrketräning för tävlande som icke tävlande lyftare. Det följs upp med teknikgenomgångar av knäböj, bänkpress och marklyft.

Tid: 10.00 – 16.00

Pris: 1250 kr

Anmäl dig till: info@joseferiksson.se

Adress:
Esplanaden 1
694 35 Hallsberg

Fri parkering och gångavstånd från tåg stationen.

Klicka här för mer infoVill du att jag kommer till er?
Intresserad av att arrangera ett seminarium med mig? För pris eller andra frågor kontakta mig på mejlen info@joseferiksson.se.