www.bankpress.nu

Coaching av Martin Lindby-Aas

Vem är jag?

Jag heter Martin Lindby-Aas och är född 1990. Jag började träna seriöst vid 25 års ålder (2015) som total nybörjare på gymmet, ett år in i processen hamnade jag på den lokala atletklubben och började träna för att tävla. Sedan dess har jag ökat min total från 500kg till 600kg och nyligen 722.5kg. Nämnvärt här är att jag även dragit 320kg mark på tävling.
Jag är utbildad lic.personlig tränare och prehab/rehabtränare och jag strävar alltid efter att lära mig mer om styrketräningen. Mitt nuvarande mål är att kvala till Styrkelyft-SM i min klass.

Vem är jag som tränar?

Jag har alltid tyckt om själva programmerings-delen när det kommer till styrketräning, att lägga upp träningsperioder och testa nya saker. Detta har jag gjort ganska aktivt för mig själv och andra redan sedan 2017. Sedan dess har jag testat diverse programmeringsmetoder och böcker, och träningen jag brukar preskribera är djupt rotad i conjugate träning (den så kallade westsidemetoden) med en hälsosam blandning av influenser utifrån som jag plockat på mig genom åren.
Resultatmässigt så har jag haft två damer som bänkat 90+kg, ena av dom har en silvermedalj på jSM samt slog ett svenskt+nordiskt rekord i marklyft på 188kg, även dragit 195kg mark på träning.
Min styrka som tränare är att jag är anpassningsbar, jag programmerar in vad som fungerar, utan att fastna i mallar och principer.

Vad erbjuder jag?

Jag erbjuder primärt träning baserad i styrkelyft/styrketräning. Vare sig du tävlar eller bara vill bli stark så går det att lösa!

 • Online-träning
  Du får program efter behov, generellt tre veckor åt gången. Detta modifieras löpande utefter pågående feedback från din sida men även utefter vad jag ser behöver ändras.
 • Teknik genomgång (primärt online, men fysiskt går)
  Vi bokar in en tid där vi går igenom det du vill slipa på tekniskt, gäller både baslyft och diverse komplement.
 • Tränas på plats
  Denna är lite på individbasis, men generellt så håller jag ett öga på dig genom ett träningspass och går igenom smådetaljer och teknik.

Priser

 • Online program för Styrkelyft – 500 kr / månaden
  (Rullande träning, jag skriver program, du utför program och skickar videos/feedback varje vecka)
 • Teknik/tränings genomgång – 400 kr / timmen
  (Du skickar videos/träffar mig och jag tittar igenom vad jag tror behöver fixas)
 • 12-Veckors Program, engångsbetalning 500 kr
  (Du får svara på lite frågor, jag skriver ett program på 12 veckor utefter dina behov/önskemål)

Kontakt

Mail:  martin.lindby.aas@gmail.com
Instagram: @mcbeardlifts

Min träningsjournal

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.