www.bankpress.nu
  • Butik
  • Anslagtavla
    • Nyheter
    • Träningsjournal
      • Josef Eriksson
      • Filip Nilsson
      • Martin Lindby-Aas
      • Robert Walter
      • Axel Samuelsson
      • Steven Örnerstedt
      • Daniel Dalerhult
      • Henke Magnusson
      • Livia Blomqvist
    • Träningsartiklar
    • Fackuttryck
    • Historia
    • Lyftare
    • Intervju
    • Bänkpressen
  • Coaching
    • Coaching av Josef Eriksson
    • Coaching av Martin Lindby-Aas
    • Program
  • Built Strong App
  • Seminarier
  • Kontakt

V.12 Bänkpass 1 [22-03-21]

Måndag, Vecka 12

Bänkpress:

120kgx6x10

Komplement:

JM-Pressar
Hantelrodd
Skulderbladsrodd
Facepulls
Omvända flyes
Bicepscurls

Seg idag men gick helt okej. Lite smärta i bröstet men borde inte vara något som består särskilt länge. Ska förändra min ”prehab” och värma upp på lite annat sätt så ska det nog bli bra.

Instagram: https://www.instagram.com/_axelsamuelsson/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/axelsamuelsson

Klipp från passet:

Axel Samuelsson

Liknande inlägg

  • Anslagtavla
  • Axel Samuelsson
  • Träningsjournal

1630 ord goja om VM i Sydafrika

VM i Sydafrika – Resan och Tävling(Bänkpress, Bankett och Bakfylla?) vol.2 Allt tråkigt tjöt om var jag flög ifrån hoppar… Läs mer »

  • Axel Samuelsson
  • Träningsjournal

V.15 Bänkpass 2 [22-04-13]

Onsdag, Vecka 15 Bänkpress: 60kgx6x20 Komplement:   Lite lättare och snällare pass försöker hålla repsen mjuka och följsamma. Instagram: https://www.instagram.com/_axelsamuelsson/… Läs mer »

  • Axel Samuelsson
  • Träningsjournal

V.6 Bänkpass 2 [24-02-07]

Onsdag, Vecka 6 Bänkpress: 100kgx4x20 Komplement: Suzukipress Rullande triceps Sälrodd Press Pushdowns Omvända flyes Biceps Rullar på. Instagram: https://www.instagram.com/_axelsamuelsson/

  • Josef Eriksson
  • Träningsjournal

230329 Onsdag – Speed bänk

Bänk – Band 25/50 kg 100 kg 3×3 – Smalt 110 kg 3×3 – Medelsmalt 120 kg 3×3 – Medel… Läs mer »

Tyngre
Nocco
Barebells
Nordic Fighter

JE av Amanda Eriksson

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.