220216 Onsdag – Bänk 120 kg 10×10

Vill du höra och se mer från min träning kan du göra det genom att bli medlem på min YouTube. Alla pass inför VM kommer läggas upp med mer där till – Klicka här!

Då! Två bänkpass på tre dagar, det var längesen. Hoppas kunna hålla i detta till VM nu. Hade min son som är 11 månader som jag behövde ha med mig idag. Han är lite som han är när det kommer till rutiner. Så han tog sin första tupplur klockan 16 och sov till efter 17. Så var på gymmet vid 18 och körde. Nu var han trött även fast han sovit för det var sent på dagen och han hade sovit 1 timme så han var gnällig. Så blev bara bänken för han behövde hem.

Bänk:
120 kg 10×10

Känns bra! Nu blir inte rotatorkuffen så bra att känner skillnad vecka till vecka. Jag känner alla fall skillnad om jag minns hur det var för tre veckor sen. Så det kom i början av januari och var som värst. Så i början av januari jag hålla ihop det ordentligt tekniskt för att verkligen minimera smärtan, men ändå vad en grad av smärta på 120 kg. För tre veckor sen gjorde det ont och var stramt, men det fungerade. Nu är det tendens till smärta. Dock så kommer det lite mer på tyngre vikter så på 100 kg känner jag inget.

Passet på fredag återstår att se vad det blir, ska se vilka spår detta sätter muskulärt. Har jag inga känningar alls gasar jag nog på lite mer i någon form i och med att jag får två vilodagar då med. Tror fortfarande att rotatorkuffen behöver mer vila än normalt. Så kör jag ett rejält pass behöver jag mer vila. Sen så är det skuldrorna som måste ligga rätt med och det börjar med bli bättre. Nu inte bara när någon vägleder mig eller jag korrigerar mig set för sett efter kollat på video. Jag gör rätt nu av mig själv för jag har lärt mig var jag  ska ligga och hur jag ska dra ihop skuldrorna. Jag la mig fel när överbelastningen kom för att skudda ena sidan.

Stötta mig mot VM genom att handla hos tyngre genom denna länken: tyng.re/josef_eriksson

 

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg