220321 Måndag – Sista passet innan SM

Vägde 105,5 i morse så vikten är på plats.

Bänk:
120 kg 8×10

Blev inte mer än så. Lite halvt sämre status på mig än jag hoppats. Jag har som nämnt flera gånger under året en sliten och skör supraspinatus som blev överarbetad i slutat av förra året. Den har samarbetat så länge jag hållit vikten låg. Jag har varit på över 140 kg bara tre gånger i år och det är senaste tre veckorna. Senaste passet på 180 kg kändes i supraspinatus, under och efter passet. Det märktes även idag.

Detta ställer till det lite. Jag kan inte hålla position och fegar lite på tyngre vikter. Min press stryka är bra. Med de jag gjort senaste tiden så vet jag det. Dock är inte min stabilitet tillräcklig tror jag.  Min ide var att gå in på 225 kg, nu kanske jag istället får gå in betydligt lättare och höja minsta möjliga. Jag vet inte hur det kommer kännas på Torsdag, men jag vill inte åka hem från SM med ett stort bakslag och trasig rotatorkuff. Jag vill kunna komma hem och träna vidare mot VM.

Så ja vi får se… tills dess kan i supporta mig genom at handla hos tyngre genom denna länk tyng.re/josef_eriksson.

Vill du se lite mer av min träning coh saker om och runt SM kan du bli medlem på min youtube kanal genom denna länk: https://www.youtube.com/user/rejsingbil/join

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg