221007 Fredag – 157,5 kg bredrepp bänk

Ja min form som mitt fysiska skick är inte det bästa nu och har väl varit så en vecka. Förra veckan, natten till fredag var första natten av flera med dåligt sömn. Sen dess har min vikt gått från 102,3 upp emot 104 kg. All kvalitet är lite lägre i allt nu så gör vad jag kan. Det kommer ge sig så är bara jobba på denna svacka så löser det sig sen. Något jag har lite som indikation på min form, alltså allmänna skicka fysiskt är chins. Det här passet gjorde jag så många jag kunde vilket är hälften av vad jag gjort nyligen.

För något mer objektet kan man se på min bänk. Att göra 14 reps på 157,5 kg är otroligt dåligt för mig, men jag är inte alls i fas. Livet har mycket annat som tar tid, plats och energi. Har varit här många gånger förr och därför blir det lättare. Om jag får upp kvalitén i livet, mer sömn och mindre stress kommer min motion och matvanor gå upp och där med mitt lugn. Så ja, vi får se. Det släpper nog snart.

Bänk:
120 kg 1×10
145 kg 1×10
157,5 kg 1×8
157,5 kg x14/14/12/11/10

Chins:
12/10/10

Dala tricpes:
40 kg 4 set

Snedrodd:
3 dåliga set

Faepulls:
3 set

Curls:
Underarmarna var döda, gick inte.

Som sagt, inte mycket med detta. Dock tror jag det vänder nu. Sov 6h 30 min  inatt. Dock störd sömn då grabben vakan, det gör han varje natt, men ibland har jag svårare att somna om. Så jag somnade någon gång efter 0.10 och vaknade 6.30. Så faktiskt sömn var nog under 6 timmar, med det var mesta på en vecka.

Vill du stötta hemsidan?

Hitta det träningsprogrammet som passar dig: Träningsprogram

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com/?bankpressnu
(5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu)

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg