221122 Tisdag – Mot Skövde och rekord vikter

Yepp, Lets Take it To Skövde! Cruising times begins now!

Skulle få till detta pass igår, men den dagen bjöd på en hel del annat att inte tid eller ork fanns. Sent ikväll fick det bli för det måste bli av. Valde dock att bara köra ett set på förhand så skönt att det gick bra.

Bänk – Medel:
120 kg 1×10
145 kg 1×10
145 kg 1×20 MR

Smalbänk  för triceps + JM Press
4 set

Biceps curls:
20 kg 1×20

Så det var det passet och började med ett PB när jag gjorde 20 reps på 145 kg med medelgrepp. Kroppsvikten för dagen var 101,8 kg så det var inte för jag var fet. Jag var ju nu utvilad då jag inte legat på en bänk sen fredags och dessutom snittat typ 7 timmars sömn senaste tre dagarna sen grabben fått antibiotika och sovit bättre. Hoppas att jag kan skära ner på saker i mitt liv som bidrar till stress samt att grabben nu får vara friskt. Det kommer boosta träningen märkbart. Väljer där av att köra samma program som jag kört under hösten. Jag ser inge fel i programmet, jag ser fel i omständigheterna.

Dock kommer jag börja lite smygande med detta pass ett maxreps set och nästa pass blir det bara tre. Kommer även ha med speedbänk om jag hinner med att få in det. Försöka få tillbaka löpningen ordentligt så har beställt hem en löpvagn så man har mer möjlighet för att komma ut att springa. Allt som allt tror jag att jag kommer vara mitt bästa i Skövde och vill man slå mig för bästa bänkare på poäng kommer man behöva vara vidrigt stark.

Håll utkik för den inofficiella SM tröjan som snart kommer!

Vill du stötta hemsidan?

Hitta det träningsprogrammet som passar dig: Träningsprogram

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com?acc=bankpressnu
(5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu)

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg