20220917 Bänkpress DM

DM I BÄNKPRESS 17/9

Inför

Tävlingen så hade jag en förkylning som inte ville blomma ut, hade 3 träningspass där jag hade ont i leder och muskler, 4e passet det var så, avbröt jag och åkte hem. Det var på måndagen samma vecka som Tävlingen. Händelser som har påverkat träningen inför DM som gjort att jag inte kunnat fullfölja hela träningspasset. Det har varit dop och flertalet kalas för både min tjej och för mig själv som fyllt år. Sålde min bil som gjorde att jag inte kunde ta mig till HAK och träna som jag brukar. Det är vardag och allt handlar om Prioriteringar Val men med det sagt så har ni tävling och  Prestation nedanför.

Tävlingen

ägde rum i Kristinehamn. Vi var ett gäng i från klubben som tävla. Väldigt bra arrangerad tävling, kändes ganska seriöst sånt tycker jag om. Förutsättningarna på plats var väldigt bra, bra bänk på uppvärmningen samt tävlingsbänk, golvet på tävlingsflaket var väldigt halt innan det bestämdes för att sättas grepptejp som blev fantastiskt. Bättre grepp under fötterna har jag nog aldrig haft. Mycket bra.

Prestationen

Var jag ändå ganska nöjd med. Serien blev 182.5kg – 190kg – 200kg, 190kg var så pass bekväm så vi kände att det är lika bra att gå på 200kg. Den gick tyvärr inte att låsa ut helt så ej godkänt lyft. Det saknades ungefär 5cm för att vara utlåst helt. Aldrig varit så nästa 200kg på tävling. Skulle bli fundersam ifall Jag inte får med mig 200kg på serie 4. Med 190kg blev det junior guld och senior silver.

Thanks ⚓

 

Oskar Lindmark-Sahlgren

Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus
Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus

Liknande inlägg