PROGRAM | Bench Press Junk Volume Kings & Queens

 

Bench Press Junk Volume Kings & Queens

 

Bench Press Junk Volume Kings & Queens är ett bänkpress program framtagit av min, Josef Eriksson. Programmet, eller strukturen och metoderna i programmet har används av hundratals lyftare på alla nivåer. Då från nybörjare till absoluta världseliten. Programmet består av tre pass i veckan som sträcker sig över sju veckor. Sista veckan finns två varianter på beroende på om du ska maxa med eller utan stopp. Utöver bänkpress är det övningar för armar, axlar och rygg. Programmet innehåller PDF beskrivning i from av E-Bok samt ett Excel dokument. När du öppnar Excel dokumentet ska du klicka på ”aktivera redigerings läge” för att kunna fylla i dit 1RM.

Passen tar 1-1,5h att genomföra.

Programmet börjar med en maxning  första passet så det är inget du behöver tänka på att göra inför. Du ska också göra ett maxreps set på 50% av ditt 1RM. Programmet bygger sedan på ditt 1RM och så många reps du klarar på 50% av 1RM. En annan sak du ska veta med innan du går in och kör detta programmet är att det är inte bra set, reps och vikter att följa. Det ställs ett stort eget ansvar på ditt utförande av dina reps i programmet! Din utveckling kommer vara signifikant högre om du jobbar och eftersträvar kvalitativa reps.  Att bara kasta sig igenom varje set med inkonsekvens utförande där höft, armbågar och axlar fladdrar runt. Det kommer inte hjälpa dig. Det är mycket bättre att då vara ärlig från start och hålla ett strikt bra utförande när du maxa och reppar så att utgångsläget blir ärligt.

Programmet är baserat på att man ska lyfta kontrollerat med väl utföra reps. Flera har under mig tränat och kört den här träningen utan resultat. De kan ha haft framgångar som sedan avtagit. Genom att bara styra upp utförandet så har det kommit resultat. Alltså inga ändringar. Om något sänks vikten för det ska vara lättare att hålla ett bra utförande genom passen. De som istället jagat vikter och reps före kvalité. De har de sällan gått bra för.

 

10×10 av J.E

Conjugate Bänk av J.E (B.T.3)

Josef Eriksson

Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus
Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus

Liknande inlägg