www.bankpress.nu
  • Butik
  • Anslagtavla
    • Nyheter
    • Träningsjournal
      • Josef Eriksson (Brons)
      • Filip Nilsson
      • Martin Lindby-Aas
      • Robert Walter
      • Axel Samuelsson (Brons)
      • Steven Örnerstedt (Brons)
      • Daniel Dalerhult
      • Henke Magnusson
      • Livia Blomqvist
    • Träningsartiklar
    • Fackuttryck
    • Historia
    • Lyftare
    • Intervju
    • Bänkpressen
  • Coaching
    • Coaching av Josef Eriksson
    • Coaching av Martin Lindby-Aas
  • Program
  • Seminarier
  • Medlem
    • Bli medlem
    • Artiklar (Silver)
    • Video (Silver)
    • Q & A (Silver)
    • Träningsprogram (Guld)
    • Login
  • Kontakt

20230727 Marklyft

Marklyft – utan bälte:
142,5kg 3×5
130kg x 5

Boxböj – SSB:
75kg 4×10

Utfall mot platå – 8 cm:
30kg x 15

Hyperxtensioner med band:
20 reps

Lårcurl:
8kg x 15

Maghjul på knä:
1×15, 1×13

Gå med kettlebell:
16kg 2x40m

Robert Walter

Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus
Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus

Liknande inlägg

  • Jonathan Eriksson
  • Träningsjournal

Bänkpress 2021.09.29

Bänkpress 90kg 3 x 10 90kg 3 x 15 (Skulle vara 10or men var så stark) Snerod 15kg 3 x… Läs mer »

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

4/11 speed böj/Mark

Speedböj brett gröna band 105x12x2 Mark lila band 180x5x1 180+ kedjor x3x1 Utfallsteg 70x3x10 Godmornings 70x3x8 Utåtrotationer Grönt band x3x15… Läs mer »

  • Josef Eriksson (Brons)
  • Träningsjournal

211026 Tisdag – Sista tunga passet

Bänk: 160 kg 1×1 stopp 180 kg 1×1 stopp 200 kg 1×1 stopp 220 kg 2×1 stopp Ja här hände… Läs mer »

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

16/7-23 Bänkpress brett

20x2x20 60x2x15 75x1x10 90x1x10 100x1x8 110x1x6 117,5x1x4 117,5x5x16,15,13,12,11 Chins 3×8 Dala triceps Hammar 40x3x10 Biceps strikt 12,5x2x10 Bicepscurl 12,5x1x10 Facepulls… Läs mer »

Tyngre
Nocco
Barebells
Nordic Fighter

JE av Amanda Eriksson

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.