www.bankpress.nu
  • Butik
  • Anslagtavla
    • Nyheter
    • Träningsartiklar
    • Fackuttryck
    • Historia
    • Lyftare
    • Intervju
    • Bänkpressen
  • Träningsjournal
    • Josef Eriksson (Brons)
    • Filip Nilsson
    • Martin Lindby-Aas
    • Robert Walter
    • Axel Samuelsson (Brons)
    • Steven Örnerstedt (Brons)
    • Daniel Dalerhult
    • Henke Magnusson
    • Livia Blomqvist
  • Tjänster
    • Program
    • Coaching
      • Coaching av Josef Eriksson
      • Coaching av Martin Lindby-Aas
    • Seminarier
  • Medlem
    • Bli medlem
    • Artiklar (Silver)
    • Video (Silver)
    • Q & A (Silver)
    • Träningsprogram (Guld)
  • Kontakt
  • Login

20230813 Knäböj

Knäböj:
5×3 155kg

Raka Marklyft – 4cm djup:
90kg 3×12

Good Mornings – SSB:
40kg x 8/12

Splittböj – Kettlebell:
12kg x 15
16kg x 12

Reverse Hypers:
130kg 2×15

GHR – Situp:
KV 2×15

Gå med Kettlebell:
20kg 2x80m

Robert Walter

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

12/7-23 Bänk medel

20x2x20 60x2x15 75x1x10 90x1x10 100x1x8 110x1x6 117,5x1x4 117,5x5x12,12,12,11,10  (dåligt första set) Ståpress 40x1x10 50x1x8 55x1x6 60x3x4,4,8 Latsdrag smalt 60x1x10 70x2x10,13… Läs mer »

  • Josef Eriksson (Brons)
  • Träningsjournal

221011 Tisdag – Bänkpress 172,5 kg medelgrepp bänk

Inför det här passet hade jag gott mod. Jag visste att veckan som varit varit knackig men att det håller… Läs mer »

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

22/4-23 bänkpress brett

20x1x20 60x1x15 85x1x10 102,5x1x10 112,5x1x8 122,5x1x12 Avbröt passet, för sent på kvällen, energilös

  • Jonathan Eriksson
  • Träningsjournal

Ben 2022.02.06

Marklyft till tecnics fail 160kg Knäböj 60kg 5 x 5 Bulgariska böj 40kg 1 x 5 Stonglös 1 x 10… Läs mer »

Tyngre
Nocco
Barebells
Nordic Fighter

JE av Amanda Eriksson

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.