220429 Fredag – Maxreps 180 kg x 13

Bänk:
100 kg 1×5
120 kg 1×10
140 kg 1×8
160 kg 1×6
180 kg 1×3
180 kg 1×13/12/11/10/10

Samma resultat som förra veckan. Det man kan ta med sig är att jag kände mig närmare denna gången och jag failade på många set. Att jag failade innebär att jag trodde jag skulle kunna klara på set jag inte trodde jag hade klarat en till på senast. Samt att volymen denna vecka var högre än förra och passet gjordes på en fredag och inte lördag. Så mindre vila. Sen är min sömn sällan över 7 timmar varje natt, då 7 timmar med som oftast två avbrott. Natten inför denna hade tre avbrott och jag var vaken tre timmar mellan 0.00 och 3.00.

Att sova lite är inte så väsentligt om det händer en gång, men när man släpar på sömn och gör det känns det hårt. Så det drogs jag med hela dagen innan passet.

Så nu har jag bara en vecka på mig innan tävlingen 15 maj i Forshaga. Kan jag plocka ut 14 på 180 kg kommer jag med ett lite starkare självförtroende in i tävlingen. Min vikt har legat på under 106 kg hel veckan, men kan varit högre idag. Ska satsa på att väga under 105 kg nästa vecka så jag inte behöver fundera över det. Eftersom jag tänkt böja innan vill jag inte dra ner mig och dra upp mig massor som jag hade gjort i bara bänk.

Armen gör fortfarande ont och nu i bänken med pga att jag triggade igång smärtan i veckan. Så efter bänken blev det bara lite för baksida axlar så jag slatt böja med armarna.

Supporta mig genom att…

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com/?bankpressnu
(5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu)

Vill ni se varje pass som här nedan kan man det om man är medlem på min YouTube kanal

Hela passet med alla övningar ink mina träningskamrater kan ni se här:

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg