221104 Fredag – Toppnings pass 2

Ja då är det en vecka till DM i styrkelyft. Vad gäller böjen och marken är det en mordhistoria för annat tillfälle.  Tävlingen kommer genomföras och borde kunna få med som sämst en böj och mark alla fall så jag får resultat. Dagens bänk pass kändes väl bra med tanke på hur det har gått. Fick precis upp 222,5 kg alla set i måndags och idag åkte både 225 och 230 kg. Inga super lyft, men jag kände att jag hade mer krut i musklerna. Min positionering och anspänning är dock väldigt off. Om den infinner sig med lite superkompensation så ska nog man kunna krama ur sig 236 kg och ett PB. Det är mitt mål nu. Ser jag till vad min träning sagt i kapacitet innan detta pass borde jag kanske gå för just 222,5-225 kg.

Bänk – Stopp:
142,5 kg 2×5
160 kg 1×2
180 kg 1×1
200 kg 1×1
215 kg 1×1
225 kg 1×1
230 kg 1×1
177,5 kg 3×5
140 kg 1×21 ej stopp

Chins:
4×10

Facepulls:
3 set

Inget mer, inget mindre. Sliten och trött, men hoppet om att vilan ger sitt finns. Det jag gjorde efter 222,5 kg passet innan detta var att jag försökte komma igång med löpningen lite mer. Har som tidigare nämnt haft lite mycket och svårt med tid. Även två små förkylningar jag velat ducka och har därför inte vilja lägga på löpning. Med två tre löp pass inför detta pass, måndag, tisdag och torsdag så känner jag mig mycket bättre.

Nu är löpning fysisk stress och något jag måste återhämta mig från, men det är i så små doser. Tror det ger mig mer i andra delar än det tar av återhämtningstid så allt som allt tjänar jag på det. Jag känner mig det här passet gick inte sämre.

Vill du stötta hemsidan?

Hitta det träningsprogrammet som passar dig: Träningsprogram

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com?acc=bankpressnu
(5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu)

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg