220624 Fredag – Tung bänk på Extrem Power & utegym

När jag är hos min svärmor i Tyresö blir det oftast att träna på Extrem Power i Skarpnäck. Ett litet men välutrustat gym med allt en styrkelyftare och även strongman behöver. De har även en webbutik med massa träningsutrustning. Vill man kolla in gymmet och webbutiken gör man det här igenom: extremepower.se

Min form då var väl god, men lite mör. Volymen denna vecka var den mesta volymen jag gjort efter SM i mars. Trott det så var formen bra. Bänkarna, alltså dynorna var lite annorlunda än jag var van vid. Mjukare och halare. Nu hade jag en Tyngre Power T-shirt med mig. Jag vet inte hur fästet är på andra gym så vill alltid vara säker på den saken. Har du ett gem med hal bänk rekommenderar jag den starkt. Det finns minst hundratals nöjda kunder till den t-shirten. Min rekommendation med är att tvätta den ut och in kanske skippa tumlandet för att ha lång livslängd på tycket. Min t-shirt har jag haft sen januari 2021 och den håller än bra.

Du hittar den här: TYNGRE POWER T-SHIRT

I övrigt med krämpor och annat är min supraspinatus som bråkat mer eller mindre helt bra. Alla fall i bänk sammanhang. Där emot har vänster bröst känts lite en månad drygt. Det kommer sig av att jag lagt över lite mer last på den sidan när jag bänkat, det har man kunna se på att vikterna glider dit. Nu har jag styrt upp det mer så det är rakt och mindre stress på vänster. Det känns också mindre allmänt så det har nog vänt. Viktigt med att pressa symmetriskt för maximal utdelning med. I boken jag skriver om bänkteknik när jag har tid är det ett långt kapitel om det biten.

Träningen då…

Bänk:
100 kg 1×15
120 kg 1×10
140 kg 1×8
160 kg 1×6
180 kg 1×3
180 kg 1×11 (fail 12)
200 kg 1×6
220 kg 1×2 Stopp
222,5 kg 1×1 Stopp (fail 2)
180 kg 1×9
140 kg 1×18

Rodd:
3 set

Latsdrag:
3 set

Facepulls:
3 set

Omvändaflys:
3 set

Sen hanns inte mer då min fru sa att hon inte tänkte vara i en källare mer. Så sprang där efter till ett utegym och körde chins och dips.

Chins:
3 x 16/12/10

Dips:
3 set

Räknade inte , de som är medlemmar på youtube kan se två av tre set och räkna reps om de vill.

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com/?bankpressnu
(5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu)

Följ alla mina pass mot EM och bli medlem på min YouTube kanal

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg