www.bankpress.nu
  • Butik
  • Anslagtavla
    • Nyheter
    • Träningsartiklar
    • Fackuttryck
    • Historia
    • Lyftare
    • Intervju
    • Bänkpressen
  • Träningsjournal
    • Josef Eriksson (Brons)
    • Filip Nilsson
    • Martin Lindby-Aas
    • Robert Walter
    • Axel Samuelsson (Brons)
    • Steven Örnerstedt (Brons)
    • Daniel Dalerhult
    • Henke Magnusson
    • Livia Blomqvist
  • Tjänster
    • Program
    • Coaching
      • Coaching av Josef Eriksson
      • Coaching av Martin Lindby-Aas
    • Seminarier
  • Medlem
    • Bli medlem
    • Artiklar (Silver)
    • Video (Silver)
    • Q & A (Silver)
    • Träningsprogram (Guld)
  • Kontakt
  • Login

20230811 Bänkpress

Bänkpress:
110kg x 10/9/8/8/5

Lutande Dalatriceps:
20kg x15

Rullande Tricepsextensioner:
12,5kg x8

Sittande Rodd:
50kg x10
70kg x8

Latsdrag – Supinerat:
50kg x10
65kg x10

Facepull:
2 set

Stångcurl:
1 set

Robert Walter

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg

  • Axel Samuelsson (Brons)
  • Träningsjournal

V.17 Bänkpass 1 [22-04-27]

Onsdag, Vecka 17 Bänkpress: 100kgx620 Komplement:   Blev ett pass extra vila eftersom att jag tränade på lördagen istället för… Läs mer »

  • Josef Eriksson (Brons)
  • Träningsjournal

220521 Lördag – Styrkelyfts tävling

Då blev det tävling i alla fall efter mycket om och men. Första på 10 år om man inte ser… Läs mer »

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

3/10-21 ME Marklyft

70x1x10 120x1x6 170x1x3 200x1x1 220x1x1 240x1x1 250x1x1 260x2x0 80% av 250 200x3x5 175x2x5 Långsamma Boxböj 95x6x6 Magcrunches 35x4x20 Godmorgons 60x3x8… Läs mer »

  • Jonathan Eriksson
  • Träningsjournal

210412 Måndag – Bänkpress

Bänk: 92,5 kg 1×10 100 kg 1×10 107.5 kg 1×10 115 kg 1×10 122.5 kg 130 kg 1×8 122.5 kg… Läs mer »

Tyngre
Nocco
Barebells
Nordic Fighter

JE av Amanda Eriksson

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.