www.bankpress.nu
  • Butik
  • Anslagtavla
    • Nyheter
    • Träningsartiklar
    • Fackuttryck
    • Historia
    • Lyftare
    • Intervju
    • Bänkpressen
  • Träningsjournal
    • Josef Eriksson (Brons)
    • Filip Nilsson
    • Martin Lindby-Aas
    • Robert Walter
    • Axel Samuelsson (Brons)
    • Steven Örnerstedt (Brons)
    • Daniel Dalerhult
    • Henke Magnusson
    • Livia Blomqvist
  • Tjänster
    • Program
    • Coaching
      • Coaching av Josef Eriksson
      • Coaching av Martin Lindby-Aas
    • Seminarier
  • Medlem
    • Bli medlem
    • Artiklar (Silver)
    • Video (Silver)
    • Q & A (Silver)
    • Träningsprogram (Guld)
  • Kontakt
  • Login

5/9 Toppning

Bänkpress

20x2x20

60x2x15

100x2x5 stopp

115x2x3 stopp

132x2x1

145x3x1

100x3x10

 

omvända flys

5x3x10

Filip Nilsson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg

  • Robert Walter
  • Träningsjournal

20230813 Knäböj

Knäböj: 5×3 155kg Raka Marklyft – 4cm djup: 90kg 3×12 Good Mornings – SSB: 40kg x 8/12 Splittböj – Kettlebell:… Läs mer »

  • Axel Samuelsson (Brons)
  • Träningsjournal

V.22 Bänkpass 2 [22-06-05]

Söndag, Vecka 22 Bänkpress – Maxreps: 165kgx9 175kgx4 130kgx18 120kgx25 100kgx28(lat) Komplement:   Instagram: https://www.instagram.com/_axelsamuelsson/ Youtube: https://www.youtube.com/channel/axelsamuelsson

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

20/12-20 Mark Pin 2

Mark pin 2 70x2x6 120x1x5 170x1x3 220x1x1 250x1x1 260x1x1 272,5x1x0 210x1x5 200x2x5 Boxböj 105x1x6 130x1x6 150x1x6 160x1x6 170x1x6 Utfallsgång 20x3x10… Läs mer »

  • Filip Nilsson

23/1-20 speed

Speedbox böj 120x2x12 (55%) Speedmark 170x1x10 (65%) Bulgarien squat 20x10x4 Sittande godmornings 70x10x4 Crunches 20×20 25×20 30×20 35×20 40×20 40×20… Läs mer »

Tyngre
Nocco
Barebells
Nordic Fighter

JE av Amanda Eriksson

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.