201202 Onsdag – Speed bänk & nya rodden + Video

TYNGRE BÄNKKLOSS

Jag vill bara rekommendera tyngres bänkpress kloss nu medans de har den som erbjudande. Kostar idag 3/12 bara 349 kr mot ordinarie pris på 499 kr. Jag använder den mycket till tricpes träning när jag kör smalbänk och går med stången mot magen. Även ibland till tunga klossbänkar. Duger även fint som mobilstativ för att filma sin bänk med när man inte har kloss. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till butiken för att köpa klossen.

Bänkpress – Gummiband 20/40 kg:
100 kg 3×3 – Smalt
105 kg 3×3 – Medelsmalt
110 kg 3×3 – Medel

Klicka här för banden jag använder 

Snedrodd:
60 kg 3 set

Normalt så ska jag köra på 120, 130 och 140 kg. Dock så tar jag det försiktigt nu med band och allt. det påfrestar så mycket att vara explosiv mot band. Bröstet som är det senaste som ömmat kändes av lite men inte allt mycket. Hade jag inte vetat om det hade jag nog inte märkt det, men nu känner jag efter för att inte göra något dumt. Topp belastningen blir ju ändå 150 kg med banden och det är aggressiva 150 kg mot band med den farten.

Mitt i passet gick ett larm för att jag 20:15 skulle sitta i skype samtal för tränings konsultation. Det var med en man i Piteå som kanske egentligen ville ses och gå igenom tekniken, men avståndet och pandemin gjorde att vi spenderade 1 timme och 30 minuter framför Skype och kommunicerade. Det var roligt och jag tror att allt gick fram, vi har samtal igen om en respektive tre veckor för att se så allt går åt rätt håll tekniskt.

Innan jag stack hem så hann jag med att testa nya rodden från Nordic Fighter. Det var monteringen av den som gjorde att jag tappa lite tid på passet, men det var det värt. Alltid velat ha en sån men de har alltid kostat mer än jag kunnat prioritera mig till att investera.

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg