220204 Fredag – Maxreps bänk 140 kg

Inte hunnit med att träna något i veckan, det blev bara detta passet. Gick ganska bra trotts det, men det är ju pga att jag är 100% fräsch varje pass nu med så lite träning. Det håller ju i sig en tid, sen börjar man bli svagare för man tränar för lite.

Bänk:
140 kg x  25 (Dåligt set)
140 kg x 25 (Bra set)
140 kg x 20 (Ok set, ev 1 i tanken)

Dala triceps:
50 kg  3×10

Latsdrag:
3 set

Omvändaflys:
3 set

Hann inte mer än detta tyvärr. Rotatorkuffen är bättre, det var ju ingen bristning denna gången troligen utan bara en överansträngning. Så den har ju blivit bra fortare, men gör fortfarande ont i bänk. Sist gjorde det ont i flera månader. Det var nog först efter 6 månader som det mer eller inte inte märktes av. Detta tror jag kommer sitta i en tid till men inte lika hårt. Skillnaderna nu mot när jag fick bristningen är att jag kan göra mer.

När  bristningen uppstod kunde jag inte träna rygg eller marklyft utan smärta, inte triceps övningar heller. Nu kan jag köra allt och det är bara bänken som gör ont, men bara när jag kör. Aldrig ont efter passen eller dagen efter. Målet är att i veckan som kommer få ihop 2-3 pass sen vara tillbaka som vanligt. Jag kommer anmäla mig till SM som går i April, hur vida jag kör eller inte får jag se.

 

Sen får ni jättegärna stötta mig genom att handla hos tyngre i denna länken här tyng.re/josef_eriksson . Det gör att jag får en hacka av det ni handlar för.

 

Kan tipsa om dessa shorts inför vår och sommar som nu kostar endast 249 kr! Fungerar perfekt för löpning bland annat då man kan lägga mobilen i fickan utan att den flyger och far, Den här modellen är mina favorit löpar shorts! Så passa på nu när de är billiga om du vill komma ihåg med motionerandet i vår!

 

Klicka här för shortsen

 

 

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg