220223 Onsdag – Bänkpress

Bänk:
120 kg 10×15

Snedrodd:
40 kg 3×10

Latsdrag:
80 kg 3×10

Stångcurls:
20 kg x 25/20/15

Inget tufft pass, men det blev gjort. Ligger rätt bra på bänken nu, men har ett annat problem. Stången är inte rak över mig. Kollar man rakt uppifrån så är högersidan längre ifrån ställningen och vänstern närmare. Filmade massa och sista setet som jag tror blev bra blev det skit med då det inte filmades. Annars är det väl allt som allt bättre.

Aningen mer ansträngd i supraspinatus på högersidan. Därför gjorde jag inget specifikt för den annat än stretcha. Hoppas att den är bra på fredag, om inte måste jag gör något annorlunda så jag inte stressar den. Tror den tål hårda och få set bättre än många lätta set. På fredag blir det alla fall igen 140 kg för max reps, fem set så får vi se hur det går.

Detta passet hade 50% mer reps så 50% mer volym mot förra veckans. På två pass förra veckan hade jag 100 kg 10×10 + 120 kg 10×10 = 22 000 kg. Denna istället då 33 000 kg vilket är nära förra veckans total volym. När jag har så här  lågintensiv träning bör jag ligga på +50 ton för att jag ska tycka det har någon effekt när jag är vältränad. Nu är jag inte vältränad så det behövs inte. Volymen denna vecka kommer lägga sig strax i underkant på 50 ton.

Stötta mig mot VM genom att handla hos tyngre genom denna länken: tyng.re/josef_eriksson

Vill du se träningen och få mer kring den så kan du som medlem på min Youtube kanal sen den här:

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg