220309 Onsdag – Glada nyheter inför SM

Den här dagen tog en rejäl vändning efter lunch när Alba Boström hörde av sig och berättade att det blir den gammal bänk modellen av Eleiko på SM. Har hunnit höra av mig till 9st om detta och man kan ju summerade som att ingen blir sur över detta. Jag själv blev lite fnittrigt glad över det hela. Är nu till och med taggad på SM! Jag kommer inte toppa formen eller så för det, men jag kommer inte komma sliten. Det enda jag kommer göra är att mitt maxreps pass blir SM istället. Inga tunga lyft eller annat.

Väger just nu 107,6 kg och blev lite små snuvig måndag kväll. Tog det lugnt tisdag och idag onsdag är det så pass att jag kan träna bänk. Vägde  106,9 i måndags vilket är lättaste i år. Vill dock ner till 105,0 vecka innan SM alltså nästa vecka. Gärna att jag näste fredag den 18 mars väger MAX 105 kg så jag vet min kapacitet på den vikten.

Dagen pass är vad det är, men de ska göras de med.

Bänk:
100 kg 10×22

Band isärdrag:
rött 3 set

Blev lite stressigt och hektiskt så kastade mig igenom bänkpressen bara. Känner mig bättre från snuvan så imorgon hoppas jag kunna springa lite och på så vis med vara något lättare på fredag. 106,5 kg skulle kännas bättre att väga än 107,6 kg, dock skulle 104 också kännas bra att väga.

Vill man veta lite mer om optimerande av vinklar får man det i min medlemsvideo från dagens pass man kan se här:

 

 

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg