230215 Onsdag – Pass 1 mot VM

Då är det på dagen 14 veckor till VM. Även om den specifika VM träningen börjar nu så är första passet inget att hänga i granen. Det är inte ens ett pass utan ett set. Mina tankar och idéer med VM är väl att göra vad jag kan. Säga att jag är självsäker på att vinna kan jag inte. Ingen aning om vilka freaks som kommer vara med. Nu ramlar det sällan in någon ny super stark från igen stans i någon viktklass, men man vet inte. Jag vill givetvis vara bättre än jag varit tidigare i vad jag levererar kapacitet mässigt. Får jag välja på att vara en bättre bänkpressar resultatmässigt eller vinna VM så ser jag nog mer glädje i att blir bättre. VM kan jag vinna nästa år. Sen vill jag givetvis vinna och kommer på tävlingen gå för så hög placering jag kan. Ska jag där emot vara att räkna med i framtiden måste nog vikterna röra på sig nu.

Det jag kommer in med inför denna träning är mer vetskap och kunskap än jag haft inför något tävling. Sen EM har jag lärt mig lite nya detaljer och se VM 2021 har jag väl fått med mig lite mer omfattade saker. Det kan hända att jag kör en tävling om det faller i tiden innan VM. Inget mer under serie 1 dock, utan då får det bli från serie 2. Så från och med 17 april och framåt. Ramlar det fram en tävling 8-9 april som är serie 1 är det dock inte omöjligt jag kör det.

Träningen kommer vara tre pass i veckan med en tidigare konstellation. Vad gäller träningen utöver så springer jag rätt mycket nu. Haft ett snitt på +3 mil i veckan och vill väl ligga där rakt igenom nu.

Dagen pass då var reps på 100 kg. Mitt PB är 56 reps som jag gjorde mer inte fullt så hårt utlåta reps som idag. Lyftvägen är sig lik, men jag trycker in armbågarna bättre u i toppen.

Bänk:
100 kg 2×12
100 kg 1×45

Här är en sammanfattnings video från förra veckan. Sen har nu en video på 100 kg x 56. Där på reklam länkar.

Här är video på mina 56 reps på 100 kg:

Glöm inte att kika in på mina nya tröjor som ni hittar HÄR!
Mer t-shirts med flera olika tryck kommer!

Följ alla mina pass mot SM och bli medlem på min YouTube kanal

Hitta det träningsprogrammet som passar dig: Träningsprogram

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com?acc=bankpressnu
(5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu)

 

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg