220322 Tisdag – Lite mer bänkpress

Supraspinatus har ju nu bråkat lite och även stelnat till. Jag tog mig lite lätt bänk idag för att göra rörelsen. Tror det är bra om jag aktiverar mig lite för att det inte ska dra ihop sig helt till SM på torsdag. Idag åker vi till Stockholm och sover där. Imorgon bitti åker jag och min fru till Arlanda och plockar upp Sofia Johansson på vägen som ska tävla i -63 kg klassen.

Stötta mig mot VM genom att handla hos tyngre genom denna länken: tyng.re/josef_eriksson

Vi flyger upp 8.40 och landar i Luleå, där ifrån blir det hyrbil till Piteå. I Piteå ska vi handla lite sen ut till Havsbaden och checka in. Sen har jag väl tänk att även där mjuka lite på bänken så att kroppen är mjuk och igång inför lördagen. Vikten vet jag inte var den är. Vägde 106 kg idag så tyngre än igår, men brukar inte vara några problem att droppa det. Dock har jag aldrig varit så tung så tätt inpå en tävling.

Passet idag vara inte mer än följande…

Bänk:
20 kg 2×20
60 kg 2×20
80 kg 1×20
100 kg 1×5 Stopp

Kommentarer till detta är att det känns i rotatorkuffen. Speciellt på 100 kg när jag körde med stopp. Annars så är jag lite muskulärt utmattad i brösten märker jag. Fortfarande milt nedtränad fast det kan hinna rinna av innan torsdag, alla fall mer än nu.

Vill du se filmer med kommentarer och få lite mer om och runt sm så kan du få tillgång till det som medlem av min Youtube kanal. Klicka här för det.

 

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg