220716 Lördag – Sjuk och PB på Hårda dynan

Jaha ja… jo denna vecka blev inte det jag hade tänkt. I måndags så började den tunga träningen mot EM, men det tog ett litet stopp där med. Efter detta passet fick jag två stora och inte trevliga överraskningar kastade i ansiktet. Ganska omfattande sådana som tar tid och energi. Det i samman hanget mildare, men inte alls så givande var att jag med blev sjuk. Inte bara en förkylning utan feber och öroninflammation. Trumhinnan sprack torsdag så det var ur världen (en tid). Titt detta var min son också sjuk länge vilket var oroande och betungande. Så ja, det blev ett litet gupp på vägen.

Lördag kväll kände jag ändå mig lite bättre. Givetvis var det inte så utan jag lurade mig själv att jag var det tog alvedon och åkte ner till gymmet. Tänkte att om jag gör tunga singlar med lång set vila blir det inte så jobbigt. ´Det blev inte jobbigt, men visst kändes det att jag inte var 100%.

Bänk stopp:
120 kg 1×1
140 kg 1×1
160 kg 1×1
180 kg 1×1
200 kg 1×1
210 kg 1×1
220 kg 1×1
230 kg 1×1
232,5 kg 1×1 PB på hårda dynan

Inget mer här utan hemåt. Var trött och slut, i kropp och knopp. Hade jag inte haft EM här hade jag aldrig kört detta passet dock behövde jag träna, jag ska förklara varför.

Jag tränar normalt bänkpress tre gånger i veckan där alla pass har högansträngningsnivå. Genom att bara plocka bort ett pass så kommer det märkas på min form passet där på. Jag kommer vara någon nivå bättre. Att plocka bort en vecka gör att formen är väldigt god, men att veckan där på kommer den dala. Den här dagen  var jag muskulärt utvilad och i bra form så sätt, men kroppen var matt och däven av sjukdomen.

Lite så att jag kan ha sabbat min form till EM med detta uppehåll som blivit. Min volym denna och förra veckan blev väldigt låg, väldigt mycket låg väldigt mycket för tidigt.

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com/?bankpressnu
(5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu)

Följ alla mina pass mot EM och bli medlem på min YouTube kanal

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg