221021 Fredag – Böj och mark

Jaha ja! Ja jag fick ju förkylningskänningar söndag eftermiddag innan gymmet så skippade gymmet då. Måndag vilade jag med då jag inte var helt 100%. Passet som stod på tur var boxböj, men att träna underkropp tar mer på en än överkropp så sköt på mitt underkroppspass och körde över kropp tisdag. Tanken var då att köra underkroppen onsdag och sen stuva om kommande pass lite så denna och nästa vecka skulle se annorlunda ut.

Tyvärr så kände jag onsdag när jag var ute och gick med hunden i skogen att jag nog inte var i super skicka. Det var lite mer ansträngande än det borde så valde att vila ordentligt så jag kan känna att jag är 100% när jag sätter igång. Det som händer mig och många lätt är att man tränar när man är 70-80%  frisk och så är man 70-80% frisk i några veckor. Då blir träningen knackig och kroppen aldrig inte helt frisk. Jag tappar hellre ett eller två pass istället och blir helt frisk istället för att få 2-3 veckor av kass träning för man inte är villig att vila.

Bestämde redan onsdag att jag vilar torsdag med hur jag än känner. Nu hade jag kunna köra torsdag, men då vet jag inte. Kanske hade jag känt mig off fredag. Så dagen pass fick bli en hybrid av det passet jag skulle gör i söndags och igår, torsdag. Det här är alltså pass 4 för vecka 3 samt pass 2 för vecka 4 i mitt program.

Boxböj:
90 kg 1×10
107,5 kg 1×8
125 kg 1×6
137,5 kg 2×6
137,5 kg 1×9 MR

Marklyft – Bälte:
127,5 kg 1×10
152,5 kg 1×8 – Bälte
177,5 kg 1×4
177,5 1×1

Kändes skit. Tror jag inte får ta ut höften i böjen innan marken. Kunde inte koppla in höft och bål i marken så det blev som förr. Drog allt med ryggen. Fick packa ihop och åka hem. Live to figth another day.

Vill du stötta hemsidan?

Hitta det träningsprogrammet som passar dig: Träningsprogram

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com?acc=bankpressnu
5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg