230210 Fredag – Sista chansen innan sista chansen

Ett sista pass innan vi dansar igen. Upp på 200 kg idag, göra några singlar, lätta reps och sen lite rodd och ut! Kroppsvikten är stadigt under 103 kg. Varit nere på som lättast 101,8 kg i veckan på hemma vågen så vill kanske lyckas väga in nära 101,18 på lördag som jag vägde i japan. Sätter jag 237,5 kg så är det 4 år för 2,5 kg. Missar jag det är det 4 år för minus några kilon. Nu är verkligheten inte svart eller vit, men den har varit grå för länge nu så dags att bli svart eller vit.

Planen efter söndag är samma som den var efter SM. Jag har ca en månad med den planen och fungerar det fortsätter jag och om inte får jag kapitulera. Motivationen  finns fortfarande och brinner, men känns som den här tävlingen bromsar allt lite för kan inte gå all out. Längtar efter att träna och planera mer runt träningen. Något jag tror jag tappat är fart. Teknik är först och den är bättre än någonsin, men har tappar fart. Snabbt ner och snabbt upp. Speed med band en gång i veckan efter detta. Då dagens pass…

Bänk:
140 kg 1×1 stopp
160 kg 1×1 stopp
180 kg 1×1 stopp

Ja texten ovan skrev jag innan passet… Passet blev inte mer än en singel på 180 kg. Var så sliten och kändes så hemskt att det var bara vit flagg och fara hem. Hoppas jag repar mig till söndag. Jag körde ner mig hårt i veckan, det gjorde jag, men! Jag har styrkan, 230 kom upp två gånger, får jag den här vilan nu på en dag till från detta ska det gå. Sen blev ju denna dag typ vila med egentligen.

Glöm inte att kika in på mina nya tröjor som ni hittar HÄR!
Mer t-shirts med flera olika tryck kommer!

Följ alla mina pass mot SM och bli medlem på min YouTube kanal

Hitta det träningsprogrammet som passar dig: Träningsprogram

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com?acc=bankpressnu
(5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu)

 

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg