www.bankpress.nu
  • Butik
  • Anslagtavla
    • Nyheter
    • Träningsjournal
      • Josef Eriksson
      • Filip Nilsson
      • Martin Lindby-Aas
      • Robert Walter
      • Axel Samuelsson
      • Steven Örnerstedt
      • Daniel Dalerhult
      • Henke Magnusson
      • Livia Blomqvist
    • Träningsartiklar
    • Fackuttryck
    • Historia
    • Lyftare
    • Intervju
    • Bänkpressen
  • Coaching
    • Coaching av Josef Eriksson
    • Coaching av Martin Lindby-Aas
    • Program
  • Built Strong App
  • Seminarier
  • Kontakt

18-02-19 Tyngsta böj och mark på länge

Böj: 1×5 120 kg 1×3 140 kg 1×1 160 kg 1×1 170 kg 3×1 180 kg

Mark: 2×8 120 kg 1×5 160 kg 1×5 180 kg 5×5 190 kg

Utfall m. hantlar: 4×10 20 kg

Goodmornings: 4×10 45 kg

Crunches i kabelhiss: 1×12 30 kg 2×12 35 kg 1×12 40 kg

Hyperextensions: 2×16 2×20

Stabilt pass med tyngre vikter än på länge. Allt rörde sig ändå helt ok. Massage imorn, ska bli gött.

Videospelare
http://www.bankpress.nu/wp-content/uploads/2018/02/VID_20180219_1735172.mp4

Media error: Format(s) not supported or source(s) not found

Ladda ner fil: http://www.bankpress.nu/wp-content/uploads/2018/02/VID_20180219_1735172.mp4?_=1
00:00
00:00
00:00
Använd upp/ner-piltangenterna för att höja eller sänka volymen.

Rasmus Sarwien

Liknande inlägg

  • Rasmus

18-02-17 165 kg bänk på tävling

Värmde upp till ettor på 120, 132,5 och till sist 145 kg för att sedan gå serien 152,5 – 160… Läs mer »

  • Rasmus
  • Träningsjournal

18-02-22 Speedbänk med band

Bänk med band (30 kg motstånd): 2×3 65 kg 12×3 80 kg Sälrodd: 3×8 70 kg 2×8 90 kg (tungt)… Läs mer »

  • Rasmus

18-02-20 Bänk 10×10 100 kg

Bänk: 1×10 80 kg 10×10 100 kg ”Dipsmaskin”: 1×10 80 kg 1×10 100 kg 1×10 120 kg 1×8 150 kg… Läs mer »

  • Rasmus
  • Träningsjournal

Medium big bench 18-01-28

Bänk: 2×15 70 kg 2×12 90 kg 1×8 102,5 kg 1×5 110 kg 5×5 120 kg 2×12 102,5 kg Militärpress:… Läs mer »

Tyngre
Nocco
Barebells
Nordic Fighter

JE av Amanda Eriksson

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.