www.bankpress.nu
  • Butik
  • Anslagtavla
    • Nyheter
    • Träningsjournal
      • Josef Eriksson
      • Filip Nilsson
      • Martin Lindby-Aas
      • Robert Walter
      • Axel Samuelsson
      • Steven Örnerstedt
      • Daniel Dalerhult
      • Henke Magnusson
      • Livia Blomqvist
    • Träningsartiklar
    • Fackuttryck
    • Historia
    • Lyftare
    • Intervju
    • Bänkpressen
  • Coaching
    • Coaching av Josef Eriksson
    • Coaching av Martin Lindby-Aas
    • Program
  • Built Strong App
  • Seminarier
  • Kontakt

V.45 Tävling [22-11-12]

Fredag, Vecka 45

Bänkpress – Bänk-DM:

Ingång: 190kg – Godkänd
Andra: 202,5kg – Bom
Sista: 202,5kg – Bom

Gick ingen vidare eftersom att det var halt golv och på sista var jag en sopa. Har surat tillräckligt över detta så ingen mening att vara en mupp här också. Tråkigt när det blir som det blir men det går inte och göra så mycket åt i efterhand.

Instagram: https://www.instagram.com/_axelsamuelsson/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/axelsamuelsson

Axel Samuelsson

Liknande inlägg

  • Josef Eriksson
  • Träningsjournal

230224 Fredag – Bänk 160 kg Maxreps

Bänkpress pass med Jonathan Henningsson. Han visar god form inför SM så det kan bli att man åker på däng,… Läs mer »

  • Axel Samuelsson
  • Träningsjournal

V.24 Bänkpass 2 [23-06-14]

Onsdag, Vecka 24 Bänkpress: 80kgx8x30 Komplement: Rullande triceps Hantelrodd Stångrodd Facepulls Bicepscurls   Instagram: https://www.instagram.com/_axelsamuelsson/

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

20.02.24 Bänkpress medelgrepp V.5

20x2x15 60x1x15 80x1x10 100x1x8 125x1x2 125x5x9,8,8,7,7 Smalbänk 40x1x10 50x1x10 60x1x10 Rodd omvänt grepp 60x2x10 Chins 2×10,8 Lats bakom nacken 60x2x12… Läs mer »

  • Anslagtavla
  • Axel Samuelsson
  • Träningsjournal

1630 ord goja om VM i Sydafrika

VM i Sydafrika – Resan och Tävling(Bänkpress, Bankett och Bakfylla?) vol.2 Allt tråkigt tjöt om var jag flög ifrån hoppar… Läs mer »

Tyngre
Nocco
Built Strong
Nordic Fighter

JE av Amanda Eriksson

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.