www.bankpress.nu
  • Butik
  • Anslagtavla
    • Nyheter
    • Träningsjournal
      • Josef Eriksson
      • Filip Nilsson
      • Martin Lindby-Aas
      • Robert Walter
      • Axel Samuelsson
      • Steven Örnerstedt
      • Daniel Dalerhult
      • Henke Magnusson
      • Livia Blomqvist
    • Träningsartiklar
    • Fackuttryck
    • Historia
    • Lyftare
    • Intervju
    • Bänkpressen
  • Coaching
    • Coaching av Josef Eriksson
    • Coaching av Martin Lindby-Aas
    • Program
  • Built Strong App
  • Seminarier
  • Kontakt

V.50 Bänkpass 1 [21-12-13]

Måndag, Vecka 50

Bänkpress:

Bred:
85kg 2×20

Medel:
85kg 2×20

Komplement:

Latsdrag
Hantelrodd

Ett urtråkigt pass med inget som utmanade och väldigt få set. Strök några av komplementen för att ge kroppen lite extra vila. På fredag blir det tyngre singlar med stopp.

Instagram: https://www.instagram.com/_axelsamuelsson/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/axelsamuelsson

Klipp från passet:

https://www.youtube.com/watch?v=8Ax_VcB7aTk

Axel Samuelsson

Liknande inlägg

  • Axel Samuelsson
  • Träningsjournal

V.17 Bänkpass 1 [22-04-27]

Onsdag, Vecka 17 Bänkpress: 100kgx620 Komplement:   Blev ett pass extra vila eftersom att jag tränade på lördagen istället för… Läs mer »

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

4.2.24 Bänkpress brett V.2

Bänk 20x2x20 60x1x15 70x1x10 90x1x8 100x1x100 100x5x19,17,15,13,12 Smalbänk 60x2x10,6 Latsdrag 40x1x10 60x1x10 80x1x10 Facepulls liggande 20x2x15 Bicepscurl 20x1x10 40x1x15 Lastdrag… Läs mer »

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

17/12-20 Speed böj/mark

Speed boxböj gröna band  115x12x2 Speed mark 165x10x1 Raka mark 140x4x10 Splittböj skivstång 50x4x6 Revershyper 120x3x10 Sit-ups KVx4x20

  • Filip Nilsson
  • Träningsjournal

23/11 Viktvåg 65% 8or

20x2x20 60xx2x15 100x1x10 112,5x1x8 120x1x8 127,5x1x8 135x1x8 142,5x4x8 90x2x20 Rullande triceps extensions 20x4x12 Lutande rodd 45x4x10 Facepulls 15x3x15 Bicepscurl 18x3x10

Tyngre
Nocco
Built Strong
Nordic Fighter

JE av Amanda Eriksson

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.