BÄNKPRESS TEKNIK – Så kan (ska) du göra

I början av 2016 spelade jag in en video om bänkpress hur jag går tillväga tekniskt i bänkpress. Den hette Vad gör jag för fel i bänkpress? Hur gör jag dom inte? Jag hade gjort någon sån video tidigare, men inte en så över gripande. Tanken var inte att göra någon video den dagen, jag hade inte heller planerat detta. Jag kom bara in i gymmet och var själv en dag. Videon växte mer än jag hade kunnat ana eller hoppas. Den har i snitt över 20 000 visningar per år vilket är mycket för en kille som då kunde lägga ut en video som inte nådde 1000 visningar. Hade jag vetat att denna video skulle bli det den blev hade jag kanske gjort något annorlunda i den, kanske…

Nu har det gått nästa fem år sen dess och jag har länge velat göra om den. Problemet är bara att jag den dagen jag gjort nästa video vill avsluta videon med en tung singel där man ser mig leva det jag lär. Så i och med det har det skjutits på och annat för när jag velat lyfta tunt så har jag inte velat bry mig i det. Nu så tänker jag, eftersom jag ska få barn om ett par månader att ”Jag kommer inte få mer tid så har jag skjutit på det nu kommer det inte bli svårare att skjuta på det sen”. Jag tycker en uppdaterad version behövdes där jag aktivt försöker vara mer pedagogisk och prata samma språk som tittaren förstår. Videon kunde dock inte bli komplett utan att bli närmare en timme, därför kommer den kompletteras med flera videos om lyftet bänkpress. Det i sin tur kommer leda till videos om varianter och kompletteringsövningar till lyftet jag förespråkar.

Varför tycker jag att videon behövs då? Det finns ju oändligt med videos som visar hur man gör på massor med språk! Varför är min den rätta? och varför är min bäst? Varför är min den man ska efter likna? Varför ska vi skita i allt annat? Det är rätt frågor att ställa i detta och svaren på allt det försöker jag besvara i kommentarsfältet av nya videon. Där har många ställt flera frågor och alla fall första dygnet har jag svarat på alla 40 st kommentarer jag fått. Det jag ber dig som kanske ställer en fråga är att kolla först så frågan inte är ställd, på så vis slipper jag svara på samma fråga flera gånger. Med det sagt så återigen, videos rörande tekniken med mera kommer komma mer och mer nu. Det med mera artiklar på området här.

Ni då som tar till er av all info gratis och får hjälp att utvecklas och nå nya nivåer i er lyftning? Ni sitter ju som på nålar nu och tänker ”Vad kan jag göra för att återbetala Josef för allt han gör för mig och alla andra stakars vilsna lyftarsjälar?” Jo, det ska jag tala om för dig. Du kan göra det så enkelt som att du handlar hos tyngre.se genom länken här: tyng.re/josef_eriksson

På så vis går en hacka för allt du köper till mig och du får något av det själv. Det mest lämpade att rekommendera i detta fall skulle jag säga är deras bänkpress t-shirt eller som de kallar den ”T-shirt Power Mens Back” som tyngre kallar den. Tycker själv det är lite skitnödigt, men men. Den finns ju i rött med och även för damer då.

Tack för att du tog dig tid att läsa! Här är den nya bänkpress teknik videon du bara in vil missa!

 

Teknik & Anspänning i Bänkpress

Josef Eriksson

Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus
Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus

Liknande inlägg