211020 Onsdag – Super sliten bänkpress

Bänk:
140 kg 3×1 stopp
100 kg 6×20

Latsdrag:
3 set

Detta var vad det blev… inte mer inte mindre. Så oerhört sliten och nedkörd. Tuffaste passet inför VM var i måndags så nu är det ett par tyngre pass kvar bara sen köra. Ändrat om planerna lite pga att man ändrade start dag. Så nu blir det ett pass mindre. Något annat är också att jag kanske kommer tävla nu på lördag då mitt tunga pass ligger lördag och vi har tävling på gymmet då. Försöka smyga in några singlar där bara. Kan tänka mig köra som i Eskilstuna innan VM i japan. Gick 210 kg – 220 kg – 227,5 kg. Det var lite hur jag tänkte min tävling på VM i japan fast ett steg bakåt då. Uppvärmningen var 210 sen gick jag in 220 men i andra blev det 232,5 kg istället för 227,5 kg.

Inför denna tävlingen tänker jag att jag går in 215 kg och hoppar till 230 kg. Tror min ingång till VM kommer ligga nära 230 kg. Så Tänker 215 kg, 230 kg sen kanske om jag gör ett sista så 237,5 – 240 kg. Jag kanske inte är där i formen ännu med hur tanke på detta passet var, men! Volymen detta passet var så låg att de inte sätter spår. Så jag kommer vara ganska fräsch lördag ändå. Så kan jag göra fem singlar på 230 med undermålig explosivitet borde +230 inte vara några problem.

Detta blir första tävlingen i Hallsberg för mig på över 9 år. Har inte kunnat tävla hemma pga att det alltid är mycket runt. Därför har det varit lättare att sköta tävlingar hemma och åka bort och tävla. Nu så hade vi tydligen domare och funktionärer så det ska fungera. Det ska bli kul, men tror det kan bli lite stökigt med tack vare kontrollbehov.

Stötta mig till nästa VM genom att handla hos tyngre här tyng.re/josef_eriksson

 

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg