211212 Söndag – Marklyft

Marklyft:
160 kg 1×1
200 kg 1×1 bälte
230 kg 1×1 bälte
242,5 kg 1×1 bälte

Knäböj:
100 kg 2×5

GHR situps:
1 set

Gå med kettelbell:
1 set

Första underkropps passet på ett tag, tror väl att det ska hinnas med nu, kanske… får se! Där emot måste jag nog hoppa böjen, då inte för höften utan för axeln. Jag fick en bristning i supraspinatus i januari som inte är helt bra. Behöver förmodligen jobba upp rörlighet mm där för att det ska bli bra så jobbar på det. Sen kanske det behöver göra lite ont att bryta sig under stången igen? I och med att jag troligen kanske bara är stel. Höften kommer ju givetvis bli ett problem i böjen, men just nu så hinner den inte det då axeln ställer till det innan.

Man ser här på bilden att jag i startläget redan inte har en superposition. Sen då när jag börjar tappar jag redan från en icke superposition. Så ja, jag jobbar med det dära…

I marklyft så var väl 242,5 kg inte max, hade väl kunnat dra 250-255. Varför jag drog 242,5 kg var bara för att retas med Johan Prieduls. Han drog 240 kg och missade på 270 kg två gånger. Dock så tappar jag i vanlig ordning ländryggen mer när jag drar med bälte… annars så är inget oförändrat. Drar inte 300 i mark och tränar inte heller mark, så gött!

Stötta mig mot VM genom att handla hos tyngre genom denna länken: tyng.re/josef_eriksson

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg