220726 Tisdag – Lätt volym

Dagen pass blev ett lätt volym pass. Jag har nämnt det förut men gör det igen. I början av året hade jag problem med supraspinatus på höger sidan. Detta gjorde att jag sköt över mer av vikten på vänster sida. Under april och början på maj när volymen var hög började det kännas i vänster bröst. Då började jag under slutet på maj att skjuta över vikten på höger sida. Vilket nu givetvis gör att det känns i höger bröst. Så nu kommer jag få smyga tillbaka lite på vänster sida sen låta det läka ihop helt efter EM när jag har mint 1,5 veckas vila från bänken.

Till allt detta har jag räknat fel på mina dagar i träning till EM. Lite pga att jag blev sjuk och fick tänka om. Jag kommer behöva plocka ut en två dagars vila. Den kan hända att jag plockat ut nu så nästa pass först blir på fredag. Det passet blir tunga singlar med medel volym följt av ett pass söndag med tunga singlar och låg volym. Sen då sista passet tisdag med ingen volym.

Idag skulle jag köra på 120 kg men med ett par dagars dålig sömn i ryggen och ett hårdare pass i måndags så fick det bli på 100 kg.

Bänk:
100 kg 8×20

Handla hos tyngre här: tyng.re/josef_eriksson

Handla hos Nordic Fighter här: nordicfighter.com/?bankpressnu
(5% rabatt hos Nordic fighter med koden: bänkpressnu)

Följ alla mina pass mot EM och bli medlem på min YouTube kanal

Josef Eriksson

Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus
Burgers Black
Bänkpress Test Två
Kanel/rabarber gröt
Tyngre Shorts Breathe
Tyngre Tracksuit
Sommardröm
Nocco Focus

Liknande inlägg