Summering av senaste tiden, 21/6-2/7

Avslutade Bänkpress Test 3 lite sämre än jag hoppades på, fick hoppa över ett av passen sista veckan och maxa på torsdag istället för Fredag.
Fick med mig 162.5kg i form av ett fult lyft, lika fult som 160kgn jag gjorde i starten av programmet och 165kg-lyftet i slutet av programmet innan.

Böjde PB i 3rm med SSBn, i lyftarskor dessutom. Bestämde mig att köra lite mer med lyftarskorna under nyvarande cykel och se vart det tar vägen.
Satte dessutom 200kg böj utan bälte, även där med lyftarskorna, 10kg PB. Lovande!
Bråkar med tumlåset lite men det ska nog gå fort att lösa.

Tankar runt Bänkpress Test 3-programmet:
Gillade programmet från start då det verkade fokusera på vart jag brukar bomma i bänken, utlåsningen. Max Effort passen med klossbänk, med 3 olika grepp, var det som lockade mig mest.
Pass 1 verkade vara väldigt likt programmet jag körde innan (Josefs Patreon-program). Speedbänken var standard speedbänk med vändning innan bröstet.
Jag tror att det blev lite mycket av samma sak med de två programmen på raken, de var lite för lika. Den stora skillnaden var Pass 3, max singeln och maxrepsen på 80% gjorde definitivt sitt. Det var nog bara inte vad jag behövde.
Med det sagt så var jag inte alltid så mentalt tuff som jag borde varit på maxrepsen, kände flera pass att jag kanske gav upp 1 rep för tidigt.
Överlag tyckte jag ändå om BP3 och kan nog tänka mig sno bitar av det i framtiden för att bruka som styrkefas/toppning. Det var definitivt conjugate med en twist och hade nog funkat mycket bättre för mig om jag kört en fetare volymfas innan samt skärpt mig på maxrepsen.

Martin Lindby-Aas

Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus
Nocco Skumtomte
Bänkpress Test Två
Tomtegröt
Breeze Mens
Minty Chocolate
Fleece Jacket
Nocco Focus

Liknande inlägg